Päiväkirja

Ollako vai eikö olla...

10.7.2012

Köysivaarassa on mahtavat kesäkelit!

Kalassa on käyty asiakkaiden kanssa ja vähän on tullut saalistakin; jotain suurta odotellessa! Remontit on saatu kämpällä alkuun ja hommia piisaa tilalla, laidasta - laitaan.
Pahus kun linjat vähän tökkii ja kuuluvuus on heikkoa puhelimella, puhumattakaan 3G ja mokkulayhteyksistä. Parannusta on luvassa, kun saadaan neuvottelut tolalle operaattoreiden kanssa!
Hyvää kesää ja tervetuloa Köysivaaraan ja Hammastunturin erämaa-alueelle! Kaivetaan vaikka kultaa tai mennään Ivalojoen maisemiin meloen...

Tiistai 31.07.2012

31.07.2012

Remontti etenee... Yksi uusi 3 hengen huone on lähes valmis - viimeistelyä vailla. Pikkupuolen (Täin) toinen makuuhuone on tekeillä ja tupakeittiön pinnat ovat saaneet uuden elämän. Hiljaa hyvä tulee, mutta hikeä pukkaa... Viikonloppuna olisi tiedossa metsästäjille tuomarikoulutusta ja mukavan eläväinen kuukausi on muutoinkin luvassa... sitä odotellen =).

13.8.2012

Ivalossa järjestetiin Ryhmänäyttely (5 & 9) lauantaina 11.08.2012. Näyttelyyn osallistui Koltso sekä Aamuska. Yhteensä paikalla oli n. 350 koiraa.
 
Aamuska oli hieman ujolla päällä eikä jaksanut innostua moisesta missikisasta, mutta hienosti tyttö sai kuitenkin narttujen avoimessa luokassa EH:n.

Koltso oli käyttöluokan ainoa uros. Tuomarina toiminut Pekka Teini tykästyi koiramme arktiseen turkkiin, voimakkaaseen rakenteeseen sekä leppoisaan, mutta rohkeaan luonteeseen... ja niin saimme kaipaamamme arvosanan eli SERT1.
Jatkokilpailussa Koltsolle annettiin myös ROP1 ja niinpä jäimme odottelemaan ryhmäkilpailua.

Kilpakumppaneina oli monenkokoista ja näköistä pystykorvaa... Koltso valittiin parhaan seitsemän joukkoon ja niin vain kävi, että arktinen karjalankarhukoiramme valittiin parhaaksi ryhmässään; siis ROP1.

Päivä jatkui siis vielä viimeiseen koitokseen - Best in Show:hun... BIS-tuomarina toimi Paula Heikkinen-Lehkonen ja kilpakumppanina oli 9-ryhmän pikkuruinen Japanese Chin. Tuomari katseli ja aprikoi hetken, mutta päätyi sitten kallistumaan isomman koiran kannalle...eli voitto kotiin - BIS1.

Huh,huh.... eipä Otsomellan kennel tällaista osannut odottaa eikä sitä ymmärrä oikein vieläkään! Hieno kokemus, hieno päivä! Koltso on herkkunsa ansainnut

Kuvia näyttelystä löytyy Otsomellan kennelin alta....

Perjantai 28.9.2012

Köysivaaran syyskuu on mennyt majoitustoiminnan ja metsästyksen parissa.

Lauantaina 22.09.2012 Köysivaaran / Kutturantien maastoissa järjestetiin hirvenhaukkukokeet. Ylä-Lapin aikaistettu hirvenpyynti oli juuri päättynyt ja rauhoitusviikot alkaneet, mutta ilmeisesti kantaa oli ehditty jonkun verran ahrventaa, kun hirvet olivat hieman hakusessa. Joitakin tuloksia saatiin kuitenkin aikaiseksi...

Omista koirista mukana oli Koltso, mutta lauantai ei ollut oikein Koltson päivä... Koiraa päätettiin kuitenkin vielä testata uudemman kerran ja Koltsolle järjestettiin uusi koe sunnuntaina 23.09.2012. Hirvi löytyi ja kaksintaistelu oli kova...
http://www.youtube.com/watch?v=yVoLMr65Ofs

Virallisia tuloksia odotellaan...

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

03.05 | 11:43

Moron!
Kahden avokanootin tarve elokuussa. Viikon melontaretki Surnulle. Löytyykö kanootit ja varusteet ja mitä maksaa?

...
05.01 | 12:47

Vuokraatteko myös Kanootteja ja Kajakkeja ? Mihin vrk tai viikkohintaan ?

Entäs Asuntovaunu paikka Sähköllä tai ilman, vrk tai viikkohinta ?

T.Paul, Slnna

...
05.01 | 12:41

Onko Teillä myös Asuntovaunulle paikkoja, Sähköllä tai ilman ? Mihin vrk tai viikkohintaan ?
Terv Paul M. Savonlinna

...
07.09 | 08:03

Moro Jari; kirjoita sähköpostia osoitteeseen: ivalojoen.matkailupalvelut@gmail.com

...
Tykkäät tästä sivusta
Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS